Veiligheidsinspectie: Elektrische arbeidsmiddelen

Het bedrijf verleent alle diensten om het veilig werken met elektriciteit bij de opdrachtgever te waarborgen en te bewaken, om te voldoen aan wettelijk gestelde en maatschappelijk geaccepteerde normen en eisen. Van Neer Services is een dienstverlener die zich onderscheidt door onafhankelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Van Neer Services bestaat uit een enthousiaste en vakbekwame eigenaar, die zijn sporen in de praktijk heeft verdiend. De eigenaar is opgeleid en geautoriseerd voor het inspecteren, zodat hij kennis en vaardigheden op een professionele wijze weet toe te passen. Van Neer Services kan u van dienst zijn bij alle facetten van de uitvoering van de NEN 3140.

Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Het uitvoeren van risicoanalyses;
  • Het uitvoeren van de Quick-Scan;
  • Periodieke inspecties van elektrische arbeidsmiddelen in eigen werkplaats en locatie;
  • Het documenteren van de inspectieresultaten;
  • Adviezen op maat met betrekking tot de NEN 3140;
  • Het aanpassen en beheren van uw machinepark;

De eigenaar is volledig bevoegd en gecertificeerd om een NEN 3140 certificaat te verstrekken. Door de diverse regels en verplichtingen van de Arbo-wet ziet niet iedereen door de bomen het bos. Het is voor u van groot belang om zo efficiŽnt mogelijk deze regels te hanteren, zodat de continuÔteit van uw organisatie en de veiligheid van uw werknemers gewaarborgd blijft en tegelijkertijd voldaan wordt aan de wettelijke eisen. Wij kunnen er voor zorgen dat alle zaken die hiermee verband houden in nauw overleg met de klant perfect geregeld worden.

Kies daarom voor zekerheid en neem de specialist op dit gebied.

Robert van Neer

Van Neer Services

Apparatentester Fluke


Van Neer Services Neerbeek Limburg, verschillende vakgebieden van keuringen Keuringen Keuringen klimmaterialen Van Neer Services Neerbeek Limburg, ook voor het keuren / inspecteren van klimmaterialen zoals trappen ladders en rolsteigers